Vi står for kvalitet og kreativitet!
Kontakt os på 61657811​​

Kundeudtalelser

Skrevet af: Kim Kjellberg og Dorte Holk Kjærgaard, Herlev 2013​

Dato: 28. juni 2013

Benjamin fik vores rodet forhave gjort flot og indbydende. Vi er fuld tilfredse med den service og faglighed som Benjamin har udvist i vores lille project "rodet forhave", før lå huset gemt bag diverse træer og buske, men nu er huset pludselig kommet frem igen og vi nyder at komme hjem til en flot forhave.

Kan på det varmest anbefale Benjamin, professional og meget kompetent, er ikke bange for at give sin ærlig mening omkring de forslag vi selv kom med.

​Skrevet af: Bodil Albæk


Dato: 14 september 2012

Benjamin har med stor håndværksmæssig kunnen lagt fliser og brosten i vore opkørsler. Selv rundt det runde dæksel, er fliserne nøjagtigt tilpasset. Hvilket er medvirken til et perfekt look.

Undervejs i processen, har Benjamin kommet med gode positive idéer til hvad vi også kunne gøre.Dejligt med friske øjne,gode kvalificerede indput og hænder til at udføre opgaven ttil UG.

Hermed vore bedste anbefalinger til Benjamin.

Venligst Bodil Albæk. September 2012.

​Skrevet af: Bente Kollerup, Ålykkegade 20, Kolding

Dato: 12 september 2012

Vi havde påskeferie og kontaktede Benjamin. Vi sagde at vi gerne ville have en flot, og en næsten vedligeholdelsesfri have. Benjamin kom straks med en ide. Vi havde samtidig en beløbsramme.

Straks efter modtog vi en plan for haven.

Der gik 14 dage og vi har fået opfyldt vores ønsker. Vi havde en gartner der var yderst effektiv og som gerne ville vejlede undervejs i processen.

​Fantakstisk samarbejde. Ligeledes har vi fået kvarterets flotteste have, som mange beundre. Ja personer som passere vores have stopper op og beundre den.

Vi kan på det anbefale at etablere et samarbejde med Benjamin.

Kontakt os

Langdræt 1

6100 Haderslev

​Tlf.: 61 65 78 11

CVR: 30662377

info@nyanlaegning.dk

Bestil et tilbud

Bestil en have gennemgang hertil foråret.

Konsulent & tegneopgaver.

Vi går sammen jeres projekt og drømme igennem

2 timers besøg

2000,- ex moms

Læs mere >>

Facebook

Vi er også på Facebook!
Se vores side her >>